Leírás és Paraméterek
Az Karácsonyi Borválogatás – Best Selection -t egy olyan karácsonyi válogatásnak szánjuk, amely kiválóan alkalmas mint ajándékozáshoz , családi beszélgetésekhez. Tartalmaz édes és száraz gyümölcsborválogatásokat, palackozott forralt borokat, úgy mint:
Édes Eperbor: illatos - üde, földieperből készül; a gyümölcsborok világának ékköve, kihagyhatatlan és felülmúlhatatlan, kötelező kelléke egy egész estés beszélgetésnek, szódával lazítva frissítő, pezsdítő
Édes Bodza - Almabor: harsogós almából, reduktívan készített almabor, bodzavirág-kivonattal fűszerezve. Üde, friss tavaszt idéző illatokkal és friss savakkal a könnyű és édes borok kedvelőinek
Édes Szilvabor: a gyümölcs mustjával visszaédesített eszményi borkülönlegesség; őszi-téli hónapok sütizgetései mellé ajánlott, abszolút desszertbor
Száraz Meggybor: hajnalbordó cigánymeggyből, reduktívan készített bor. Üde, friss kora nyarat idéző illatokkal és harsány, de szomjoltó savakkal poharazgatáshoz ajánljuk
Forralt Eperbor Alap 1,5 L borhoz: eperborunk melegen is kiváló egy téli hideg estében. Illatában, zamatában semmi fűszer nem zavarja a gyümölcsöt.
Forralt Körtebor Alap 1,5 L borhoz: Friss gyömbérrel , fahéjjal és szegfűszeggel előfűszerezett könnyű körtebor; otthon csak melegíteni kell és fogyasztható is
Leírás a Forralt Alapok elkészítéshez a palack hátlapcimkéjén!
Fontos megjegyezni: a bort sosem forraljuk (nevével ellentétben), így max 55-60 C-ig lassan melegítjük. Mindig csak annyit készítsünk belőle egyszerre, ami fél órán belül elfogy, hiszen a melegtől az alkohol gyorsan tud távozni az italból.